dimecres, 7 de març del 2012

DE L’ HORT AL PLAT

El dilluns 20 de febrer, els alumnes de la classe dels Roures, van començar a recollir alguns dels fruits del nostre hort.
Hem recol·lectat els pèsols que ja estaven llestos
I també alguns dels enciams
Un cop recollit tot allò que ja estava a punt, el que vam fer va ser:
·        Congelar els pèsols, ja que esperarem a recol·lectar tots els pèsols i un cop estiguin tots recollits els alumnes de l’escola que fan cuina els utilitzaran per fer un dels seus plats.
·        Netejar bé l’enciam perquè a l’endemà les cuineres fessin unes bones amanides.
 

L’amanida la van tastar tots els professionals de l’escola i tots els alumnes. La veritat és que TOTS estem contents de poder menjar-nos allò que hem estat cuidant durant tant de temps i, sobretot descobrir que ho hem fet bé perquè l’enciam era boniiiiiiisim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada