dimecres, 6 de juny del 2012

CLASSE DE CUINA JAPONESA

Dimarts, dia 5 de juny ve la mare de l'Akane, l'Emi i una amiga seva, l'Harve a ensenyant-se com cuinen plats japonesos. Tots els nen que volen fer de cuiners de les classes del Cirerer, els Avets, el Castanyer i el Pi Pinyoner ajuden a l'Emi i l'Harve a preparar els següents plats:


SUSHI
Ingredients:
-         Alga
-         Arròs bullit
-         Cogombre
-         Alvocat
-         Tonyina
-         Palets de cranc salsa de soja

Sobre l’alga es col·loca una base d’arròs i s’escampen els altres ingredients. S’envolta fent un xurro i es talla a rodanxes.
Es suca amb salsa de soja i ja es pot menjar.

GYOZA
Ingredients:
-         Carn de porc
-         Porro
-         Col
-         Sal
-         Pebre
-         Empanades
-         Salsa de soja

Tots els ingredients crus es barregen després d’esmicolar-los. Es farceixen les empanades i es posen sobre una planxa elèctrica perquè es tornin una miqueta.

Es suquen amb salsa de soja i es prenen calents



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada