dimarts, 23 d’octubre del 2012

SORTIDA AL MUSEU DELS INVENTS

Al dia 3 d’octubre vam fer una sortida al museu dels invents. Per arribar al museu vam agafar el metro de la línia 3 fins a Liceu i després vam caminar fins arribar al museu.


A aquesta sortida vam anar tots els alumnes de secundària : la classe del Congost,  la classe de la Glacera, la classe del Iceberg, la classe del Pantà i la classe dels Oceans.

Un cop allà vam realitzar dos activitats: una era un taller i l’altra era una visita per veure els diferents invents del museu.

Al taller ens van proposar un repte que consistia en fer un invent perquè quan tiréssim un ou des de l’alçada d’un metre setanta aquest no es trenques.



Ens van dividir en petits grups i ens van explicar el material que podíem utilitzar (gots de plàstic, tisores, ou de goma, globus, celo, goma elàstica, bosses de brossa grans, palets de fusta, etc..).


Llavors, cada grupet pensava que podia fer i agafava el material que creia necessari i començava a realitzar el seu invent. Abans de fer la prova definitiva, per veure si el invent funcionava o no, es feien diverses proves amb un ou de goma.




Dels diferents invents que es van realitzar alguns van funcionar i altres no!!!!!!!!!




Durant la visita al museu van veure diferents invents. 

Alguns dels invents que ens van semblar més curiosos van ser: una ampolla d’aigua que tenia un tap que era com un peu per la càmera; un coixí per que no se sentin ni s’olorin els pets; 
un coixí que tenia un forat al mig perquè no se t’enganxin les arracades, un comandament de televisió incorporat a un coixí, un impermeable per les sabates, un motlle per fer-te bé la barba, un portaentrepans...
                                              
També hi havia un altra racó on estava “la màquina inútil”, aquest invent consistia en una capsa que tenia una palanca, llavors si estiraves de la palanca s’obria la capsa i sortia un dit que el que feia era tornar a tancar-la.


I per últim, ens van ensenyar els lavabos, que també formaven part de la visita!! Eren uns lavabos molt peculiars perquè hi havia una televisió que s’encenia quan t’asseies al vàter, tenia ràdio,...

Aquesta sortida al Museu dels Invents ens va semblar molt bé, va ser molt interessant, entretinguda i diferent a d’altres que havíem fet fins ara.

Un cop finalitzada l’activitat al museu vam anar tots junts a dinar al Parc de la Ciutadella.
                                                                                                  CLASSE DEL CONGOST

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada