dilluns, 28 de febrer del 2011

CONCERT DE L’AIGUA

El dia 28 de febrer els alumnes de la classe de la Justícia i la Tolerància vam anar al Concert de l’aigua organitzat per l’Agenda21escolar.

En el concert va tocar l’Orquestra Reciclofònica, la qual va interpretar diferents peces musicals (Titanic, Grease, Cold Play,...) utilitzant instruments reciclats o quotidiòfons, donant especial èmfasi a instruments que utilitzen l’aigua per sonar.

El concert va ser interpretat amb uns instruments molt especials: la flauta submarina, la grilltarra, el fregolíel xiulet d‛aigua, la vaca aquàtica, la pistoflauta d‛èmbol, el barret musicosmètic, la cocarina,...

A més a més, a continuació us posem una mostra d’una de les peces que vam poder escoltar durant el concert, esperem que us agradi i que us quedeu igual d’impressionats i que us interessi tant com nosaltres!!!!

LA RECONEIXEU?????
La veritat és que aquesta sortida ha estat molt interessant, ja que hem pogut veure i posar en pràctica com a partir de materials reciclats es poden construir diferents instruments musicals i fer-los sonar igual de bé que si fossin nous.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada