dijous, 19 de maig del 2011

CARME BRAS, una mestra solidària

La Carme és una mestra de Lexia molt polifacètica. A part de la seva dedicació als seus alumnes, té altres ocupacions. Una d’elles és un projecte solidari fet realitat fa uns anys a una petita aldea de Perú.

Anem a conèixer una mica més aquesta història:

ONG “AMAZÒNIA PERUANA”

Entrevistador (Alumne de l'escola)(E): Carme, en què consisteix el projecte que vas portar a terme a Perú?

Carme (C): El projecte té dues branques:   crear unes aules per nens amb necessitats educatives especials i proporcionar suport mèdic i atenció sanitària per aquests nens.

E: Com va sorgir la idea?
C: El projecte va ser creat a partir  d’un viatge  que vaig fer a Perú, a l’Amazònia. Allà vaig veure molts nens amb problemes. Les famílies els tenien tancats a casa i ningú no els proporcionava cap tipus d’atenció educativa específica. També hi havia una mancança respecte a atenció mèdica. Quan vaig tornar a Barcelona, vaig pensar que havia de fer alguna cosa per aquests nens.

E: Quanta gent està implicada?
C: Unes 30 persones

E: Vau rebre ajuda d’algú?
C: Donacions de padrins voluntàries, amics i donacions anònimes.

E: Quant de temps vau trigar en poder portar a terme el projecte?
C: Fa sis anys que va començar la primera aula. En aquests moments tenim 3 aules d’educació especial i el projecte de fer uns tallers, per a que aquests nens tinguin una continuació.

E: El projecte llavor, té continuïtat?
C: Sí, perquè hem treballat per a que es conscienciés el govern i hem aconseguit que se’n faci càrrec de 2 aules. Nosaltres continuarem obrint més aules a l’Amazònia.

E: Gràcies, Carme. Esperem que el projecte s’ampliï i continuï amb molt d’èxit.
C: Gràcies a vosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada