dijous, 9 de maig del 2013

4a. TROBADA LÚDICA-ESPORTIVA. ESPORTS SENSE BARRERES! COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL LA MARBELLA

Organitzat per l’escola Lexia i el Consell de l’esport Escolar de Barcelona els nois i noies de l’escola anem a gaudir d’un dia d’esport.

Hi ha quatre espais d’activitats identificats per noms d’arbres: Palmera, Pi, Baobab i Plataner amb el nostre full de ruta anirem seguint les activitats.

Tots els alumnes de l'escola hem jugat a estirar la corda, al paracaigudes, a hoquei herba, hem llençat el frisbee.  Després hem jugat a bàsquet en cadira de rodes, a vòlei, hem fet un circuit per invidents, hem saltat a l’inflable, hem fet curses de relleus amb patinets i hem jugat a spiribol.

L’activitat de cloenda ha sigut dins el pavelló amb una sessió de Zumba on els nostres nois i noies han demostrat que són els més "marxosos" de tots els que participaven.

Per dinar, uns hem anat a un parc buscant una mica d’ombra i els altres han aprofitat la gespa del complex.  Tot seguit hem tingut temps lliure per buscar petxines, jugar amb la sorra, descansar... fins l’hora de tornar a agafar el metro per anar cap a l’escola.

Ens hem divertit moltíssim!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada