divendres, 1 d’abril del 2011

“24 hores en bus”


 Anem l´1 d´abril a les cotxeres de la Ronda de Dalt.  Hi anem amb metro i a la parada del bus que hi ha a la sortida ens ve a recollir un bus “privat” que ens durà a les cotxeres.

El “Moxi” que és el xofer ens explica tot el que ens mostrarà.  A dalt del bus veiem on netejen els busos (en dies alterns o si és necessari cada dia), on els omplen de benzina (cada dia) i mentre un cable amb un aparell que penja sobre el sostre contabilitza la recaudació que s´ha fet.  Varem passar per davant els mecànics i vam còrrer pels dos pisos del parquing (n´hi ha tres però l´últim és pels cotxes dels treballadors).

Al baixar del bus ens va mostrar tot el que fan els xofers quan acaben de treballar.  Primer buiden la bossa amb la recaudació en un “caixer” on va contabilitzant moneda per moneda.  Després tenen una sala amb un billar, futbulin, llibres, diaris, revistes, ordinadors i màquines de begudes on poden descansar.

Al contrari, si el xofer comença a treballar ha d´anar a una sala, agafar el tarjetó del nombre del bus que ell condueix i li diuen on estar aparcat.  Després mira el tauló si el recorregut és normal o s´ha de desviar per obres i comença la jornada.

També ens va donar una volta en Bus Turístic pel parking.  Va ser molt divertit perque quan baixàvem les rampes accelerava i era com si anèssim en una atracció.

Dins l´autobus, abans de tornar a deixar-nos a la mateixa parada on ens havia recollit, alguns dels nois es van poder fer fotos asseguts en el lloc del conductor.

Va ser una sortida curiosa on vam aprendre moltes coses i alhora molt divertida.


                                                 Classes de l´Amistat i la Sinceritat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada