dilluns, 11 d’abril del 2011

DIA MUNDIAL DE LA CONSCIENCIACIÓ SOBRE L’AUTISME

El passat 2 d’abril va ser el “Dia mundial de la conscienciació sobre l’autisme”.
 A Lexia, els professionals seguim treballant, formant-nos, actualitzant-nos i posant totes les nostres forces i ganes per fer que els alumnes amb TEA (trastorns de l’espectre autista) avancin, aprenguin, es comuniquin, siguin el màxim d’autònoms i sobretot el màxim de feliços possible. Tant ells, com les seves famílies, que,  cada dia , lluiten per a conseguir el millor per als seus fills, com qualsevol pare o mare, però trobant-se més “pedres” al camí en la societat en què vivim.

Des d’aquí, volem posar el nostre petit granet de sorra per a que l’autisme sigui conegut i per a que se segueixi investigant i buscant solucions pràctiques per a l’educació d’aquests nens.

Dediquem aquest escrit a tots aquells que inverteixen el seu temps en millorar la qualitat de vida de les persones amb TEA i de les seves famílies. També el dediquem, especialment, als nostres alumnes, als quals estimem amb bogeria, perquè es fan estimar, perquè som nosaltres molts cops els que aprenem d’ells i per això els ho hem d’agraïr, a ells i als seus pares, mares, avis… que depositen en tots nosaltres la seva confiança.

Per nosaltres representa una gran responsabilitat i ens afalaga que estiguin tranquils deixant els seus fills en “les nostres mans”. Per tot això i molt més, GRÀCIES!


                                               Equip de professionals de Lexia.


Us posem diverses pàgines web on d’informació sobre aquest tema:


MIRA’M

APRENEM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada